woensdag 21 september 2016

5e reminder Halloween / anything goes

Beste volgers
We hebben besloten om deze maand de optie anything goes erbij toe te voegen omdat halloween nog niet heel erg leeft tussen de mensen. En om zo de deelname wat te vergemakkelijken.
Vandaag een inspiratie kaartje van Miriam op ons blog.
Ze heeft de pompoen zelf gemaakt. De tekst halloween heeft ze ook zelf geschreven want ze volgt een cursus handlettering.
De spinnetjes heeft ze bij een carnavals winkel weg. Maar zullen nu ook bij meerdere winkels verkrijgbaar zijn. Wij hopen jullie weer wat geïnspireerd te hebben. En zien jullie kaartjes graag tegemoet.
Liefs Ilona & Miriam
Ps: wil je graag het patroon van de pompoen stuur Miriam dan een berichtje


3 opmerkingen:

 1. IK vind de voorbeeldkaarten echt wel leuk maar heb zelf inderdaad helemaal niets met Halloween. Daarom heb ik een andere kaart geplaatst bij de challenge!
  Lia xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel Lia we doen ons best om jullie met onze kaartjes te inspireren soms kan je met een thema zo niks mee hebben ook onze dt meiden hadden er moeite mee. Maar ergens is het dan toech weer een leuke uitdaging. Bedankt voor je bijdrage. Lfs Ilona

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ilona heeft helemaal gelijk, het was zeker een uitdaging dit thema. Dank je wel Lia dat je een kaartje hebt ingestuurd en mee doet. Gr. Miriam van het DT.

  BeantwoordenVerwijderen